U kunt kiezen of uw deelnemers hun resultaten in de academie kunnen bekijken of niet. Lees hier hoe dat werkt.
De resultaten weergeven in de academie
In het academieportaal kunnen uw deelnemers de aan hen toegewezen leerstof en de status daarvan bekijken. Zodra een examen is afgerond, kunnen deelnemers ook de testdetails bekijken door op de knop Resultaten te klikken.
Hiermee gaan deelnemers naar een overzicht van alle sessies (of pogingen) voor die toets:
Deelnemers kunnen vervolgens op Resultaten bekijken klikken om de details van een specifieke sessie te bekijken, inclusief de vragen, de gegeven antwoorden en of deze juist of fout waren:
Als academiebeheerder, om fraude te voorkomen, geeft u er wellicht de voorkeur aan dat deze informatie niet beschikbaar is voor uw deelnemers. In een klassikale omgeving wilt u bijvoorbeeld niet dat studenten vragen en antwoorden met elkaar vergelijken.
Als beheerder kun je de knop Resultaten bekijken voor je deelnemers uitschakelen. Ga naar Academies > Beheren > Kies instellingen en domein.
Het selectievakje Deelnemers toestaan sessiedetails en antwoorden te bekijken is standaard aangevinkt:
Schakel deze optie gewoon uit om de knop Resultaten bekijken uit het academieportaal voor uw deelnemers te verwijderen. Als beheerder hebt u nog steeds toegang tot deze gegevens in uw dashboard.



