Możesz skopiować kurs, aby utworzyć jego kolejną wersję lub wyczyścić wyniki.
Jak skopiować kurs?
Przejdź do Kursy > Przegląd. W przypadku kursu, który chcesz skopiować, wybierz Działania > Skopiuj:
Wystarczy wpisać tytuł skopiowanego kursu w polu Tytuł skopiowanego kursu i kliknąć Kopiuj.
To wszystko! Zostaniesz natychmiast przeniesiony do pulpitu nawigacyjnego skopiowanego kursu.
Co zostanie skopiowane?
Dobre pytanie! Slajdy, treść i ustawienia zostaną skopiowane do nowego Kursu. Obejmuje to https://intercom-help.eu/easy-lms-eu/pl/articles/642778-jak-utworzyć-certyfikat-dla-swojego-kursu" target="_blank" class="intercom-content-link">certyfikat, jeśli został skonfigurowany.
Czego nie zostanie skopiowane?
Wyniki i statystyki, a także lista uczestników, nie zostaną skopiowane. Jeśli korzystasz z webhooków, te ustawienia również nie zostaną skopiowane, ponieważ są unikalne dla każdego Kursu.

