Przejdź do głównej zawartości

Co stanie się z moimi danymi, jeśli zmienię plan na wyższy lub niższy?

🦉 Zmień plan swojego konta Easy LMS na wyższy lub niższy ✓ Co stanie się z moimi materiałami szkoleniowymi i wynikami?

Czy Twoje treści pozostaną na Twoim koncie, czy zostaną usunięte?

Twoje dane są bezpieczne

Wszystkie dane na Twoim koncie będą bezpiecznie przechowywane tak długo, jak długo będziesz mieć płatny plan.

Nawet gdy wygaśnie Twój okres próbny lub abonament, a Twoje konto zostanie przeniesione na darmowy plan Tiny Owl, będziemy przechowywać Twoje dane przez dwa lata.

Jeśli anulujesz swój plan, zmienisz dane karty kredytowej lub przejdziesz na wyższy plan, nie wpłynie to w żaden sposób na Twoje treści edukacyjne, dane uczestników ani wyniki sesji.

Zmieni się Twój dostęp do funkcji

Przejście na wyższy lub niższy poziom konta wpływa na dostępność treści edukacyjnych dla uczestników, Twój dostęp do danych oraz dostępne funkcje. Po obniżeniu poziomu konta możesz stracić dostęp do niektórych danych, ale nadal będą one dostępne.

Nie panikuj więc – jak tylko ponownie podwyższysz poziom swojego konta, odzyskasz pełny dostęp do swoich danych! 🙃

Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?